Praktijk Visie

De missie van onze praktijk is dat we streven naar kwalitatief hoogwaardige tandheelkundige zorg, waarbij de patiënt centraal staat. Wij willen de tandheelkunde in de volle breedte uitoefenen en gelijk daarmee voor iedereen beschikbaar te zijn.

Onze visie hierin is dat we deze zorg kunnen we leveren door met gekwalificeerd personeel in een professionele omgeving te werken. Door dit met gedifferentieerd personeel te doen, (tandartsen, assistenten, preventieassistenten en mondzorgkundige) kunnen wij zorg op maat aanbieden. Nadrukkelijk stemmen wij dus af op de behoefte van de patiënt.

 Infomedics

Onze nota's worden verzorgd door Infomedics. Bent u niet verzekerd voor de tandarts dan vragen wij u de nota na afloop van de behandeling te betalen. (Pinapparaat aanwezig) Heeft u een tandarts verzekering bij de CZ, dan dienen wij de factuur rechtstreeks bij de CZ in. Voor alle overige verzekeringen geldt dat de nota via Infomedics gedeclareerd wordt. Wilt u de nota zelf indienen bij uw verzekering? Vraag dan na afloop van de behandeling om een factuur bij de balie.
Heeft u vragen over de hoogte van uw vergoedingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Voor specifieke vragen kunt u contact opnemen met de Servicedesk van Infomedics.

Telefonisch
036 - 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

E-mail
rekening@infomedics.nl

Voor verdere informatie kunt u kijken op de webpagina: www.infomedics.nl

 Melden van een klacht

Heeft u een klacht, dan kunt u dit melden bij onze praktijk.
Vraag om uitleg en geef aan wat u onduidelijk vindt.
De tandarts kan uitleggen waarom hij op een bepaalde manier heeft gehandeld. Wees bereid om samen tot een oplossing te komen.

Wij nemen uw klachten serieus en zullen proberen om er samen met u uit te komen.
Lukt dit niet dan kunt u met uw klacht bij de KNMT terecht.
De KNMT gaat er vanuit dat u zowel als uw tandarts probeert de klacht in goede harmonie op te lossen.

Voor meer informatie of een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met uw tandarts of ga naar de site www.allesoverhetgebit.nl.

 Hygiëne en infectiepreventie in de praktijk

Hygiëne is een belangrijk item in de tandartspraktijk. Werd er zo'n 25 jaar geleden nog maar nauwelijks met handschoenen gewerkt, de ontwikkeling van- en de eisen aan de praktijkhygiëne hebben de laatste jaren een vogelvlucht genomen.

Bewustwording van wat praktijkhygiëne en infectiepreventie inhoudt is dan ook een belangrijk item geworden. Onze praktijk is hier heel bewust mee bezig. We volgen de ontwikkelingen op de voet.

Op alles over het gebit.nl  vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg